V samo 3 minutah izveste, kaj se o vas govori na spletu

03. 04. 2023

Predstavljajte si ... Prejšnji teden se je na Facebooku o vašem izdelku pojavil kritični zapis. Avtor, ki ima sicer nekaj tisoč sledilcev, vašega podjetja ni označil. Do včeraj se je na objavo nabralo že več deset komentarjev, objava pa je imela dobrih 120 delitev. Ena od oseb, ki je objavo delila, je slučajno povezana z vašim sodelavcem v oddelku za IT podporo. Ta vam je zadevo omenil na jutranji kavi. Realen scenarij? Prav gotovo. Kako se mu izogniti? Z družbenim poslušanjem (social listening).

Večina orodij za družbeno poslušanje (social listening) ne razume prav dobro jezikov te regije, predvsem pa v dnevnih poročilih navržejo toliko “smeti”, da marsikdo obupa nad prebijanjem skozi kopico nepomembnih spletnih objav in zlahka prezre tiste kritične.

Babl je storitev družbenega poslušanja, ki vam omogoča, da samo v treh minutah dobite celovit pogled nad tem, kaj se o vaši znamki govori na spletu:

  • Naša tehnologija kombinira različna globalna in regionalna orodja za družbeno poslušanje, s čimer dosežemo celovit zajem objav.
  • Naši uredniki poznajo vaš kontekst, zahteve in specifike, zaradi česar iz množice objav pomečejo ven vse tiste, ki niso relevantne. S tem dosežemo fokus in natančnost.
  • Vi prejmete poročilo, v katerem že na začetku vidite povzetek dogajanja (kateri medij izstopa, kaj so kritične objave), potem pa še vse (prečiščene) objave. Tudi če jih je veliko, lahko v zelo kratkem času dobite celovito sliko dogajanja.
  • S klikom na pomembne objave lahko takoj ukrepate in poskrbite za primeren komunikacijski odziv. Z dolgotrajnim spremljanjem pa imate podatke, ki vam pomagajo do učinkovitejšega komuniciranja na spletu.

Tako kot si že nekaj let komunikatorji ne znamo več predstavljati življenja brez Klipinga, si ga kmalu ne bomo več znali predstavljati brez Babla.

Kako izgleda storitev, lahko najlažje ugotovite tako, da priklikate na www.babl.si in se naročite na testno spremljanje naših ključnih besed. V naslednjih novičkah pa preberite o nekaterih zanimivih analitičnih uvidih, do katerih smo prišli s sistematičnim spremljanjem teme "zdravo življenje" in "zdrava prehrana".     

Nazaj

Kontaktirajte nas

Kontaktni obrazec

Pošljite nam sporočilo prek spleta

Kontaktni obrazec

E-pošta

Veselimo se vašega povpraševanja

info@babl.si

Telefon

Babl svetovalci smo vam na voljo:
Tjaša Mušič

+386 1 23 91 380