Brez človeškega dotika ne gre

21. 12. 2023

Pri Bablu smo odločeni, da v svetu, kjer nas spremljajo algoritmi in orodja, dvignemo raven družbenega poslušanja na višjo stopnjo – s človeškim pristopom. Zakaj? Ker verjamemo, da globoko razumevanje dogajanja na družbenih medijih ne more biti popolno brez človeškega dotika.

Pri nas za celoten proces skrbimo ljudje:

1. Preprosta uporaba.
Pri uporabi Babla naročniki nimajo opravka z zapletenimi orodji. Tako se lahko osredotočajo na interpretacijo rezultatov, ne pa na upravljanje s tehničnimi podrobnostmi.

2. Optimizacija ključnih besed.
Za naročnika nastavimo ustrezne ključne besede in skrbimo, da so vedno relevantne ter jih spreminjamo glede na aktualne dogodke in želje. 

3. Prečiščevanje omemb.
Naša ekipa ne le zbira objave in omembe, temveč jih tudi pregleduje in prečiščuje. Nerelevantne izločimo in tako zagotovimo, da naročnik prejme poročila le o tistem, kar je zanj resnično pomembno.

4. Pisanje povzetkov.
V Bablu želimo, da naši naročniki v treh minutah vedo, kaj se o njih govori v družbenih medijih in spletnih forumih. Zato v vsakem poročilu ponujamo kratek povzetek vseh ključnih omemb.

5. Arhivski pregled.
Ker verjamemo, da je dostop do preteklih informacij včasih prav tako pomemben, kot trenutne omembe, naročnikom nudimo tudi arhivsko shranjevanje in pregled. Ko potrebujete določeno preteklo omembo, za vas pregledamo arhiv in vam najdemo točno to, kar potrebujete.

6. Prilagodljive analize.
Človeški dotik se izraža tudi v naših analizah, ki so popolnoma prilagodljive in oblikovane po željah naročnikov.

 

Verjamemo, da je družbeno poslušanje (social listening), ki ga opravljamo ljudje, in ne zgolj orodje, ključ do resničnega razumevanja in učinkovitega odzivanja na dogajanje v družbenih medijih.

Nazaj

Kontaktirajte nas

Kontaktni obrazec

Pošljite nam sporočilo prek spleta

Kontaktni obrazec

E-pošta

Veselimo se vašega povpraševanja

info@babl.si

Telefon

Babl svetovalci smo vam na voljo:
Tjaša Mušič

+386 1 23 91 380